Miről feledkeznek meg azok, akik edzéstervet készítenek?

A megfelelő edzésterv a siker kulcsa, ami lehet például az izomtömeg növelése vagy a szervezet hatékonyságának növelése, stb. Ezzel az edzőtermi órákhoz szakszerűen közeledők is tisztában vannak. Sajnos gyakran edzéstervet készítenek, és sok szempontról megfeledkeznek. Milyen?

Nagyon gyakran az edzéstervet készítő emberek nem feltételezik, hogy azt idővel módosítani kell. Előfordulhat, hogy egy adott szervezet gyorsan megszokja az adott terhelést. Ezért a túl hosszú, túl alacsony súllyal végzett edzés unalmassá és monotonná teszi az edzést, ami természetesen nem kedvez a motivációnak.

Ugyanez vonatkozik a túl nagy terhelésekre is. Ezért érdemes nem túl hosszú időszakra edzéstervet készíteni, mert közben sok szempont, például a hatékonyság megváltozhat. Hangsúlyozni kell, hogy az edzésterv összeállítása során egyre többen teljesen megfeledkeznek a bemelegítésről. Vannak, akik teljesen figyelmen kívül hagyják, ami sajnos később sérülésekkel végződik.

Kardio edzés kezdőknek

Manapság sokan álmodozunk karcsú alakról. Tökéletes megjelenésről álmodozunk, ha tökéletlenségeinket az újságok modelljeihez hasonlítjuk. A szépség kánonja drámaian megváltozott az elmúlt években. Nem csoda, hogy egyre többen kezdenek el mozogni és diétázni.

Természetesen nehéz kiválasztani az igényeinek megfelelő képzési tervet és típust. Minden bizonnyal jó ötlet a kardió edzés, ami egy olyan edzés, amivel kalóriát égethetsz el és elérheted álmaid alakját. Tökéletes azok számára, akik csak most kezdik kalandjukat intenzív edzéssel.

Ennek köszönhetően a bőr alatti zsír elégetése mellett javítja állapotát és általános mobilitását. A kardió edzésre az a jellemző, hogy hatásai már néhány alkalom után érezhetőek. A döntés meghozatalakor azonban emlékeznie kell az étrendre. Ez minden bizonnyal segít a még jobb eredmények elérésében. Tehát ha kezdő vagy, és nem tudod pontosan, hol kezdd, válaszd a kardióedzést.

Anavar

Anavar. Meglehetősen idegen hangzású név egy átlagembernek, akinek egy kicsit küzdenie kellene, hogy mi is az valójában. Nos, néhány edzőterembe járó ember tudni fogja, mi történik. Az Anavar egy szteroid, állítólag még a legjobb anabolikus szerek közül is. A gyártó szerint a napi 15 grammos adag a sovány izomtömeg növekedését okozza. Ezenkívül ez a szteroid nagyon nagy erőnövekedést okoz, ami ösztönzi a sportolókat, ahol nem feltétlenül a tömegre, inkább az erőre összpontosítanak.

Működésében bizonyos mértékig a kreatinra hasonlít. Míg az ilyen típusú anyagok esetében az előnyökről beszélhetünk, ennek a terméknek a legerősebb pontjai a testépítők véleménye szerint nem vezetnek zsírraktározáshoz, nem ízesít, nem tartja vissza a vizet a szervezetben, magas a vérnyomás nem akadály a szteroid szedésében, nem blokkolja a férfiaknál a hipotalamusz-hipofízis-herék rendszert. Nehéz negatív véleményt találni erről a szteroidról, mert nagyon kevés lehetséges mellékhatása van.